R + T Verdens ledende messe for rulleskodder, dører / porter og solbeskyttelsessystemer

hgfdshgf

ETEX vil delta på R + T 2021 Stuttgart med designet messe for å vise våre kunder det nyeste design- og innovasjonsdesignet for persienner.
Det er mer enn 200 design av nyutformede blackout, gjennomskinnelige, jacquard, solkrem og funksjonelle materialer.

Med det flotte designet for prøvene våre, kan kunden forstå våre neste trend hot selge produkter. Takket være ETEX sin gode kapasitet, tilbyr vi svært konkurransedyktige kostnader for alle våre nye fordeler.
I over 50 år har selskaper presentert sine innovasjoner og demonstrert sine løsninger for de sentrale temaene i sektoren på R + T - verdens ledende messe for rulleskodder, dører / porter og solbeskyttelsessystemer. Under messen eller på et av de mange kveldsarrangementene: R + T gir muligheten til å utveksle ideer og meninger med kolleger og er den ideelle plattformen for intensive spesialistdiskusjoner. Flere spesialfora og nettverksarrangementer sørger for at kontakter blir opprettet og gir deltakerne ny drivkraft for sitt daglige arbeid. Som en ledende verdensmesse er R + T samtidig et møtepunkt for sektoren, et trendbarometer og en innovasjonsplattform.
La oss møtes sammen i Stuttgart!


Innleggstid: 17-2020